Objavljeno: 16.06.2017 u 12:13 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ova slika šunke je viralna i ljudima se SLOŠI kada je pogledaju! Da li znate ZAŠTO?

Ko bi rekao da parče šunke može da ustalasa internet? Realno – svako ko je ikada bio na internetu! A vidite li vi nešto čudno na ovoj poslastici?

sunka

Sa Reddita ponovo stiže viralna fotografija. Ovog puta u pitanju je pakovanje šunke koje po prirodi stvari izgleda kao da je van fokusa.

- Oči me bole od ovoga – kaže jedan od forumaša, dok drugi tvrdi da mu se bukvalno slošilo dok je pokušavao da se usredsredi na sliku. Većina ljudi zapravo kaže da im fotografija ove šunke izaziva istu mučninu kao što se to dešava u vozilu u pokretu.

Na kraju je stvar, naravno, eskalirala, pa je postavljač slike optužen da je ovo fotošopirano, na šta je on uzvratio video snimkom kojim je dokazao da ništa nije dorađivano.

Ispostavilo se da su parčići šunke nasjeckani tako da nisu centrirani kako treba, zbog čega i izgledaju tako nefokusirano.

I šta je na kraju bilo sa šunkom koja je ni kriva ni dužna obišla svijet? Pojedena je, naravno!

- Moje kolege Dan i Sev su je pojeli, iako sam im rekao da je postala viralna! Divljaci! – rekao je za Bazfid tvorac ove fotografije.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: