Objavljeno: 10.12.2017 u 14:13 | Lifestyle, Video | Komentara:

OTIŠLA JE FRIZERKI DA SREDI KOSU: Žena nije mogla doći sebi nakon što je vidjela šta joj je frizerka uradila!

Neki ljudi ne mogu dugo vremena da odnesu isti izgled, pa tako nekada odluče da je vrijeme da naprave neku promijenu koja će biti jasno vidljiva.

djevojka-frizura

Neki od njih shvate da će uraditi drastične promijene, a ovome su naročito sklone žene. One kada se nađu u ružnoj situaciji, odluče da će nešto promijeniti, a uvijek je u pitanju frizura, stajling, da će da smršaju i slično, ali uglavnom bitno je da nešto urade.

Djevojka nije bili zadovoljna frizurom koju je imala, pa je poželjela da je promijeni. Njeno ime je Jena, i kada je čvrsto odlučila to otišla je u jedan obližnji frizerski salon, kako ni malo uredila se.

Kada je ušla unutra, radnica ju je toplo pozdravila, te je onda sjela na stolicu. Jena je objasnila šta želi, da malo promijeni frizuru, te da nakon toga se i našminka.

Na samom početku frizerka je bila malo i zbunjena, ali onda je započela sa uređenjem njene mušterije.

Jena joj je rekla da smije raditi sa kose šta hoće, samo da bi promijena bila vidno izražajna i da postane zbog toga popularna.

Njen video je za kratko vrijeme postao i nekoliko hiljada puta vidljiv, a kako je ona izgledala i šta se desilo sa njene kose možete da pogledate na videu.

Pogledajte ovaj zanimljivi video:

Izvor: 5do12.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: