Objavljeno: 06.03.2018 u 14:10 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Otac natjerao 10-godišnjeg sina da trči u školu po kiši: ‘To se zove roditeljstvo’

Otac je kaznio sina tako što ga je natjerao da trči u školu po kiši, nakon što je doznao kako je 10-godišnjak maltretirao drugu djecu u školskom autobusu.

djecak-kazna

Bryan Thornhill iz Virginije kaznu za svog sina prenosio je na Facebooku, a snimka je postala pravi hit na internetu. Napomenuo je otac kako mu sin i inače trči, tako da je ova kazna za njega bila poprilično blaga.

Naime, njegov sin izbačen je iz autobusa na tri dana jer je maltretirao drugu djecu. “To ne toleriram i ne mogu podnijeti”, govori otac čiji je potez izazvao uglavnom pozitivne reakcije.

Iako su mu neki prigovorili, većina je bila puna hvale za način kako je riješio problem, a navodno su i u školi bili zadovoljni sinovim ponašanjem ovaj tjedan. “Ovo ovdje zove se roditeljstvo”, rekao je.

“Pobrinut ćemo se da njegovi učitelji uživaju u njegovom društvu u školi, da ne ometa kolege iz razreda i sve ostalo”, govori. “Učite svoju djecu, nemojte im biti prijatelji, budite im roditelj. To sva djeca trebaju ovih dana”, zaključio je.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: