Objavljeno: 07.11.2017 u 13:43 | Ljepotice, Showtime, Slike, TV, Video | Komentara:

OSVOJILA JE SVE PLESOM OKO ŠIPKE, NO ČEKAJTE DA VIDITE NJEN INSTAGRAM: Zgodna gimnastičarka u slobodno vrijeme je brutalno se*si

Nastup na zračnoj šipci kojega je izvela ritmička gimnastičarka Anja Bijelić u polufinalnoj emisiji Supertalenta oduševio je žiri, no istovremeno ih je prepao.

anja-bijelic (5)

‘Ovo što si izvela čini se puno teže. Ja mislim da si ti malo luda. Mislim da svaki krivi pokret može bit fatalan. Ove tvoje rane na tijelu su ubijanje od posla. Ovo je bilo savršeno’, rekla je Maja, a Janko je kroz smijeh dodao: ‘Premrli smo. Maja je u pravu. Možda nešto nije u redu s tobom!’

Senzualni pokreti i ples nisu ni publiku ostavili ravnodušnima, a svi su komentirali i Anjinu savršenu figuru u minijaturnom kostimiću.

anja-bijelic (1)

Ana je nastupima u Supertalentu pokazala što može, no slabije je poznato da je na Instagramu već zvijezda. Prati je gotovo 17.000 ljudi što ne čudi s obzirom da spremno pozira u nemogućim pozama i s vrlo malo odjeće na sebi.

anja-bijelic (2)

anja-bijelic (3)

anja-bijelic (4)

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: