Objavljeno: 09.12.2016 u 18:45 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Ostavila je BEBU NA KAUČU na nekoliko sekundi, zatim se okrenula – SVUDA oko nje bila je KRV (VIDEO)

Imala je samo tri dana kada je umrla. Ova beba je jedno popodne odmarala u krevetu, a majka ju je čuvala, ne skrećući pogled sa svoje djevojčice. Međutim, majka je morala da ustane kako bi otvorila prozor, a utom je čula bebine urlike.

beba-naslovna

Imala je šta da zatekne. Krv je bila po cijelom bebinom tijelu. Zapravo, njen ujak u kući pored, za kućnog ljubimca ima psa, kombinaciju pit bula i šarpeja, koji napao bebu i nažalost, usmrtio je. Ujak je odmah pozvao hitnu pomoć, ali bilo je prekasno.

Psi su uspavani u sigurnosnom centru za eutanaziju.

Iako su kućni ljubimci pitomi i uvijek nastrojeni ljudima, ali ima i izuzetaka, zbog čega se ovo smatra roditeljskom greškom. Važno je da uvijek budu na oprezu.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: