Objavljeno: 14.10.2014 u 19:24 | Video, Zabava | Komentara:

Oni su zaspali pored djevojke, a probudili se pored njene majke…Evo i zašto

Pogledajte presmiješne reakcije momaka koji su umjesto svojih djevojaka, u krevetu našli njihove majke, situacija za poludit.

Jedna belgijska zdravstvena organizacija željela je da na duhovit način pokaže rizik koji sa sobom nosi pretjerano izlaganje suncu. Ovaj problem je u Belgiji u svakodnevnom porastu i bilo je potrebno povećati svijest o opasnosti sunčanja.

U okviru ove kampanje, odveli su nekoliko parova na kratak odmor, gdje su uživali i sunčali se. Uveče, kada su legli da spavaju, djevojke su se našalile sa svojim momcima tako što su se u sred noći zamjenile sa svojim majkama, dok je kamera sve to snimala.

Poenta kampanje je bila da ukaže na to kako sunce ubrzava starenje kože i da će djevojke, brže nego što su mislile, izgledati kao svoje majke.

Pogledajte reakcije ovih mladića:

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: