Objavljeno: 06.12.2016 u 19:41 | Film, Showtime, TV, Video | Komentara:

OGROMNA PREVARA: Ako ste voljeli seriju ‘Prijatelji’ onda se spremite za veliko RAZOČARENJE (VIDEO)

Vjerovatno nema osobe koja nije pogledala barem jednu epizodu kultne serije ‘Prijatelji’. A broj onih koji je obožavaju je zaista ogroman.

prijatelji

Ipak, koliko god puta da ste gledali seriju, ovaj detalj vam je sigurno promakao. Srećom, jedan korisnik Tvitera je uspjeo da uoči o čemu se radi pa je svoje saznanje podijelio sa ostatkom svijeta putem video snimka.

Naime, u epizodi pod nazivom “The One With Rachel’s Date” Moniku Geler, koju je inače tumačila glumica Kortni Koks na trenutak je glumila druga glumica. Sporna scena desila se u popularnom kafiću u kom su Prijatelji provodili vrijeme a Monika u tom trenutku razgovara sa Fibi.

Naravno, scena se brzinom svjetlosti proširila internetom a u šoku su ostali čak i oni fanovi koji znaju svaku epizodu napamet.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: