Objavljeno: 16.07.2017 u 11:15 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Odvratna sluz odjednom prekrila automobile po putu, kad su vozači vidjeli šta je u njoj, zanijemili su od straha (VIDEO)

U američkoj državi Oregon prevrnuo se kamion koji je prenosio 7.500 živih jegulja, što je izazvalo jezivu scenu na lokalnom auto-putu.

jegulje (1)

Jegulje pripadaju posebnoj vrsti koje proizvode ljigavu sluz kada su uplašene, pa je toga bilo svuda po putu. Jegulje su ležale po putu i automobilima koji su se nalazili u blizini.

Prema pisanju AP, vozač kamiona nije uspjeo da zakoči na vrijeme zbog radova koji su bili na putu, što je dovelo do toga da se jedan od kontejnera sa jeguljama otkači i padne na put.

jegulje (2)

Kontejner je udario automobil koji se nalazio iza kamiona i izazvao lančani udes. Mnogi vozači ispred nisu znali ni vidjeli šta se desilo, pa ih je bukvano samo zatekla sluz na sve strane. Kad su vidjeli jegulje, pomislili su da su to zmije, pa su zanijemeli od straha i čuda.

jegulje (3)

Srećom u ovom incidentu niko nije teže povređen, osim jegulja koje su uginule.

Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: