Objavljeno: 16.02.2018 u 14:40 | Bizarno, Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

‘ODSJEKAO MI JE ŠAKE, ALI GA I DALJE VOLIM’: Monstrum unakazio suprugu jer nije ostala trudna (FOTO, VIDEO)

Kenijac Stefen Ngila (34) je svojoj ženi Žaklin Mvende mačetom odrezao šake jer ona nakon sedam godina braka nije uspjela da zatrudni.

zena-ruke

Incident se dogodio u njihovom domu u Masiju u okrugu Mahakos. Stefen je svojoj ženi rekao da im je to “posljednji dan”, prije nego što je uzeo mačetu u ruke.

Doktori su utvrdili da je zapravo Stefen razlog zašto ne mogu da imaju djecu, a ne njegova žena. Ljekari su mu rekli da njegov problem može da se riješi bolničkim tretmanom, ali on nije dolazio na zakazane termine.

zena-ruke2

Žaklin je osim odrezanih šaka zadobila i šokantne povrede na glavi.

- Stefen se odselio iz naše kuće prije tri meseca. Međutim, vratio se u nedelju 24. jula oko 20.30 časova. Kada sam otvorila vrata, rekao mi je da mi je ovo “posljednji dan” nakon čega je počeo da me siječe mačetom – rekla je Žaklin.

Nesretna žena je tražila da Stefen ide doživotno u zatvor zbog surovosti i želje da je ubije, uprkos tome što ga ona još uvijek voli.

Pogledajte video:

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: