Objavljeno: 22.02.2018 u 21:46 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Nove žrtve smrtonosne igre: Dvije curice skočile sa zgrade

RUSIJA: Marija je navodno bila uzrujana i depresivna kad ju je majka odvela ginekologu nakon što je započela vezu s također maloljetnim Dimitrijem koju njena majka nije odobravala…

djevojke

Ruska policija istražuje ima li smrt dviju polusestara veze sa samoubilačkom igrom Plavi kit koja se proširila društvenim mrežama. Mariju Vinogradovu (12) i Anastastiju Svetozarovu (15) pronašli su mrtve na snijegom prekrivenom pločniku u stambenom bloku grada Iževska. Vjeruje se kako su skočile s vrha deseterokatnice.

Marija je navodno bila uzrujana i depresivna kad ju je majka odvela ginekologu nakon što je započela vezu s također maloljetnim Dimitrijem koju njena majka nije odobravala, piše Daily Mail.

Prijatelji kažu da je Anastasija također bila depresivna.

Nekoliko trenutaka prije smrti, Marija je na društvenoj mreži objavila svoju fotografiju s dečkom uz poruku:

- Molim te oprosti mi, jako te volim. Znam da ćeš naći bolju od mene.

Anastasija je snimila video u kojem kaže:

- Zbogom svima! Volim vas! To je istina. Jako, jako vas volim!

Policija istražuje njihove mobitele i računala.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: