Objavljeno: 11.03.2016 u 19:51 | Moj Dom, Video | Komentara:

NJEN STAN IMA SAMO 8 KVADRATA! Kada otvori vrata, šokiraćete se načinom na koji živi!

Poznata je činjenica da je život u Njujorku jako skup. Ne samo da se stanovi iznajmljuju po bezobrazno visokim cijenama, već je i sam standard života skuplji nego u drugim gradovima kao što je hrana i ostale potrepštine.

Kako bi se izborili sa tim, mnogi Njujorkčani primorani su da posmatraju stvari na drugačije načine. Oni smišljaju jedinstvene načine da žive u gradu, a da nemaju tolike troškove.

Felis Koen pronašla je najinovativniji način da živi u Njujorku i njenu metodu sigurno nikada niste vidjeli. Ni slično.

Koenova živi na Aper Vestu u Njujorku i nalazi se na samo nekoliko koraka od najvećih atrakcija, kao što je Central park i Linkoln centar. Od ovog opisa, možete da pomislite da ona plaća vrlo visoku cijenu stanarine. Ipak, ona plaća samo 700$ mjesečno za njenu sobu. Da, nama je to mnogo, ali za Njujork – to je baš baš jeftino!

Ipak, ona je morala da se odrekne nekih stvari…Ona živi u stanu od 8 kvadratnih metara. To vjerovatno nije veće od vaše dječije sobe, ali nekako Koenova uspjeva da cijeli svoj život stavi u ovu super malu sobu.

Ona je profesionalni organizator, tako da njoj ovakav način života dođe kao potpuno normalna stvar.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: