Objavljeno: 18.04.2018 u 18:13 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Njemu je 19, a njoj 72 godine: ‘Kako je samo dobra u krevetu’

SAD: Ako nekoga voliš, dob je samo broj. Sada sam već dvije godine u braku sa svojom srodnom dušom. Znam da je on onaj s kojim želim provesti ostatak života, kaže Almeda o suprugu Garyju

starica-momak (1)

Gary Hardwick (19) je upoznao Almedu (72) u pizzeriji i sada su muž i žena te otvoreno govore o svojoj vezi i seksu. Misle kako njihova veza nije čudna iako je Gary mlađi od jednog Almedinog unuka.

U ljeto 2016. godine Almeda nije niti sanjala da će se zaljubiti u tinejdžera dok je otišla jesti u popularan američki lanac restorana. Nakon samo dva tjedna Gary je zaprosio Almedu.

Gary kaže da je upravio završio nesretnu vezu sa ženom (77) i da se u Almedu, baku šestero unučadi, zaljubio na prvi pogled.
Par živi u Tennesseeju i kažu da su jako sretni.

- Ako nekoga voliš, dob je samo broj. Sada sam već dvije godine u braku sa svojom srodnom dušom. Znam da je on onaj s kojim želim provesti ostatak života, čim sam ga pogledala u oči vidjela osjetila sam ljubav – kaže Almeda.

- Prvo što sam zamijetio kod Almede su njezine predivne oči. Almeda ima predivan karakter, uvijek je nasmijana, a kemija među nama je jaka. Imamo slične interese i hobije, a mlađe žene me nikada nisu privlačile. I kada sa imao 13, 14 godina, bile su mi privlačne starije žene. Rekao sam to svojoj baki koja me odgajala i malo se bojao njezine reakcije, no ona je to prihvatila – kaže Gary.

starica-momak (2)

- Prvi put smo vodili ljubav u noći našeg vjenčanja. To je bilo nevjerojatno iskustvo, Almeda je divna ljubavnica – kaže Gary.

No neki ne prihvaćaju njihovu vezu, a među njima je i Almedin sin koji s majkom nije razgovarao otkako je srela Garyja.

Aaron i Indiana Elliott, Almedini unuci također se teško nose s bakinim odabirom no kažu kako je bitno da ona bude sretna.

- Garyja sam samo jednom nazvao djedom i to kada sam bio pijan – kaže Aaron, piše Mirror.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: