Objavljeno: 24.01.2018 u 12:47 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Nisam ginekolog, ali mogu da pogledam: Predstavljao se kao ljekar kako bi pipkao i gledao zgodne žene, ali to nije najgore (VIDEO)

Anton Jarin (32) iz Pervouralska u Rusiji predstavljao se kao ginekolog u lokalnoj bolnici, kako bi mogao da pregleda zgodne žene.

anton-jarin-620x350

Koliko žena je skinuo i dodirivao nigdje nije objavljeno, ali zato ruski mediji prenose da je od početka januara glumio i hirurga.

Srećom, skalpela se nije hvatao, a medicinska karijera mu je naprasno prekinuta kada je jedna sumnjičava pacijentkinja prijavila njegovo ponašanje upravi bolnice.

Jarin je pokušao da se opravda da je stigao u bolnicu kako bi odradio vodoinstalaterski posao, dok je naknadno pozvanim inspektorima rekao da se nalazio u posjeti prijatelju.

Bilo kako bilo, u međuvremenu je pušten na slobodu jer je utvrđeno da ništa nije ukrao, naravno osim obraza bolnici koja je dopustila da se, obučen kao ljekar, šeta po odjeljenjima i radi šta mu je volja. Anton je nedavno izašao iz zatvora zbog krađa.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: