Objavljeno: 23.10.2014 u 10:05 | BiH, Featured, Video | Komentara:

Nije shvatao da mu je otac najbolji prijatelj sve do ovog momenta! (VIDEO)

Mladi i talentovani humorista i autor kratkometražnih filmova sa porukom, Ajdin Hasanić, snimio je novi kratkometražni film pod nazivom “Ne zaboravi istinske prijatelje”.

Nakon uspjeha prethodnog filma “Volim te” i ovaj će vjerovatno ostvariti sličan uspjeh.

Kako se navodi na stranici Exitmediafilm.com ”Ne zaboravi istinske prijatelje” je kratkometražni film koji oslikava često puta naš odnos naspram osoba koje su nam najiskreniji prijatelji.

Danas, u svijetu u kojem dominira materijalizam, svi žudimo za istinskim prijateljstvom. Ipak, mnogi od nas ne prepoznaju iskrene prijatelje koji su u našoj neposrednoj blizini…

Vjerujemo da će se mnogi u ovome pronaći… zato pokušajte promijeniti svoje ponašanje i stavove prema osobama koje su uvijek tu za vas…

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: