Objavljeno: 07.11.2016 u 11:53 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

NEVJEROVATNA SNIMKA: TORNADO PROTUTNJAO RIMOM! Ima i mrtvih, urušila se zgrada, letjeli krovovi, Koloseum pod vodom

Snažan vjetar praćen olujom i mogućim tornadom poharao je tijekom poslijepodneva Rim, a prema prvim informacijama, osim velike materijalne štete ima i mrtvih, piše jutarnji.hr

tornado-rim (2)

U mjestu Ladispoli, 30 kilometara od Rima, poginula je jedna osoba, a ranjeno je desetak. Urušio se i dio zgrade od osam katova u samom centru.

Stanovništvo je evakuirano, spašeno je petnaestak obitelji, piše Messagero.

U naselju Cesano na krajnjem sjeveru Rima tornado je izazvao smrt umirovljenog vojnika na čiji je automobil palo stablo.

Razorni vjetar izazvao je veliku štetu, letjeli su krovovi, nadstrešnice, rušili su se zidovi.

Prema prvim izvještajima u Ladispoliju je poginuo 47-godišnji Indijac kad je dio zgrade koji se odlomio pao na njega. Drugi je muškarac u kritičnom stanju nakon što je na njega pao stakleni prozor.

U tom su gradu uništene trgovine, vidikovci, srušena su stabla i uništena je javna rasvjeta. Urušila se i platforma željezničke stanice zbog čega je blokirana pruga i promet. Vatrogasci su imali nekoliko stotina intervencija.

U glavnom gradu Italije i slavni se Koloseum našao pod vodom.

tornado-rim (1)

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: