Objavljeno: 05.09.2017 u 11:56 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

NEOBIČNA VEZA: Dala otkaz u firmi da bi svog dečka mogla dojiti svaka dva sata (VIDEO)

Jennifer Mulfor iz Atlante postala je prava internet senzacija nakon što je objavljena vijest o njenoj neobičnoj vezi s 36-godišnjim dečkom Bredom Lisonom kojeg mora dojiti svaka dva sata.

doji-decka

Neobična Amerikanka izazvala je bijes javnosti, ali ona sa svojim izabranikom uživa, kako kaže, u njihovoj bliskosti. Jennifer kaže da je oduvijek željela da ima vezu u kojoj će dojiti svog dečka nakon čitanja o tome kako dojenje odraslih može stvoriti sjajnu vezu između dvoje ljudi, prenosi Daily Mail.

Priznala je i kako je posjećivala razne internet stranice za upoznavanje da bi našla partnera koji će željeti isto što i ona, ali je u međuvremenu tu ideju pomenula bivšoj ljubavi iz školskih dana.

“Mogu reći da sam po njegovom glasu osjetila da je bio uzbuđen i znatiželjan. U tom momentu znala sam da sam našla partnera za vječnost. Oboje smo željeli istu stvar u našoj vezi – magičnu vezu koju samo dojenje može da postigne”, rekla je Jennifer.

Ona već ima i kćerku od 20 godina, a kaže kako je nakon pronalaska partnera morala prvo da mu da je sisa “na suho”, svaka dva sta, kako bi podstakla lučenje mlijeka i zavarala svoje tijelo da ima bebu.

“Dala sam otkaz da bih učinila sve da ovo uspije”, istaknula je ona i dodala da noću koristi pumpu za dojke.

Mulfordova uzima biljne pilule i svojoj ishrani je dodala sjeme lana, jer misli da to daje kvalitet mlijeku.

Bred je izjavio da je uzbuđen zbog zdravstvenih prednosti kod dojenja budući da je ljubitelj teretane. Oni kažu da je to nešto što ne bi radili u javnosti jer je to veoma privatan dio njihovog života.

Izvor: radiosarajevo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: