Objavljeno: 22.02.2018 u 13:49 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ne, ovo NIJE FOTOŠOP: Ona je žena sa NAJVEĆOM ZADNJICOM na svijetu, i zbog nje NE MOŽE DA PROĐE KROZ VRATA

Los Anđeles važi za grad gdje prosto morate da budete manekenske građe da biste se uklopili u društvo. Mikel Rufineli (42) ruši te standarde.

Foto: Barcroft media

Foto: Barcroft media

Žena sa najvećom zadnjicom na svijetu, Mikel Rufineli, ima obim bokova od zapanjujujućih dva i po metra, zbog čega nosi titulu žene sa najvećim obimom bokova i zadnjicom na svijetu.

Ova brojka je još impresivnija kada se uzme u obzir da je Mikela visoka svega 164cm, a ima 190 kilograma.

Foto: Barcroft media

Foto: Barcroft media

Kako kaže, uprkos ovim brojkama, ona smatra da je savršeno zdrava i da nema potrebe da se baca na dijetu.

- Obožavam oblik svog tijela i ne vidim razlog da krećem sa dijetom. Obožavam svoje ženstvene atribute – poručuje ova rekorderka, koja redovno vježba kako bi održavala savršenu razliku razmjera kukova i struka.

Međutim, iako Mikel tvrdi da je savršeno zdrava, njena kćerka svedoči da majka, kako kaže, ne može dugo da stoji i često ostaje bez daha.

Sve te zdravstvene probleme Mikel pokušava da sakrije od porodice, ali oni sve primjećuju, a kćerke kažu da ne bi voljele da izgledaju kao mama.

- Uvijek sam bila punija, još od djetinjstva, a sada sam sasvim srećna zbog svog tijela.

Imam savršenu figuru pješčanog sata i ponosna sam na svoje obline. Ne volim mršava ženska tijela, mislim da je višak uvijek bolji - zaključuje Mikel.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: