Objavljeno: 25.03.2017 u 11:22 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

NAORUŽANA RAZBOJNICA ZAPUCALA NA POLICIJU! Njihova reakcija slediće vam krv u žilama (VIDEO)

Šokantan snimak emitovan je u američkim medijima, a na njemu se vidi trenutak kada policajac u državi Oklahomi, svojim vozilom gazi 21-godišnju razbojnicu koja je potom podlegla povredama.

razbojnica

Ovome je prethodila potjera ulicama jednog stambenog naselja u Tulsi u kojoj je policajac pokušao da uhvati Madison Dikson. Nju je policija tražila zbog četiri oružana incidenta koja je izazvala prošle nedelje.

U jednom od tih incidenata pucala je u glavu muškarcu koji je u kritičnom stanju.

Policajac je uočio osumnjičenu na ulici. Vidjevši ga, ona je uskočila u parkirani kamionet i natjerala djevojku u njemu da se da u bijeg. Nakon potjere ulicama, Dikson je iskočila iz kamioneta i trčeći pokušala da umakne policajcu u patrolnom vozilu. Na snimku se vidi da je u ruci držala pištolj.

U jednom trenutku okrenula se i zapucala prema policajcu, a ovaj ju je potom pregazio svojim vozilom. Djevojka je od zadobijenih povreda preminula.

Osim ranjavanja muškarca u glavu, Dikson je prošle nedelje u jednom tržnom centru hicem iz pištolja pogodila ženu u ruku, a u drugoj radnji je izvela oružanu pljačku.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: