Objavljeno: 22.10.2017 u 11:02 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

NADZORNA KAMERA SNIMILA PROMETNU NESREĆU KOJU NIKO NE MOŽE OBJASNITI: Nikome ništa nije jasno: ‘Odakle se taj pojavio!?’

Nadzorne kamere u Singapuru snimile su manju prometnu nesreću koja je mnoge dežurne komentatore ostavila bez teksta i logičnog objašnjenja.

sudar

Naime, na snimci se vidi bijeli auto koji skreće lijevo, a odjednom se u njega zabija drugi auto koji se pojavio doslovce od nikuda. Na videu se pojavio samo u trenutku kada se sudario.

Singapurski mediji cijeli dan se bave tom bizarnom nesrećom, ali nitko nije otkrio što se zapravo dogodilo. Neki tvrde da je automobil baš u tom trenutku izašao iz podzemne garaže, a oni duhovitiji su ustanovili da se radi Martyju McFlyju iz ‘Povratka u budućnost’.

- Gledao sam ovu snimku već sto puta i još uvijek nemam pojma što se dogodilo. Jako čudno… – napisao je komentator pod nadimkom Jacky Tong Liang.

Singapurska policija nije se oglasila o nesreći…

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: