Objavljeno: 05.12.2016 u 9:55 | Bizarno, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Na tavanu našla tijelo unuka koji je nestao prije dvije godine (VIDEO)

SAD: Dyquain Rogers (21) nestao je 2014. Njegova obitelj je bila uvjerena da je otišao bez pozdrava, nije im ni palo na pamet da provjeravaju tavan bakine kuće.

nasla-unuka-na-tavanu (1)

Zanobia Richmond (65) iz Pennsylvanije se šokirala kad je na tavanu kuće pronašla tijelo svog unuka koji je nestao prije dvije godine. Baka je na tavanu čula udarac i otišla provjeriti o čemu se radi. To je Dyquainovo poluraspadnuto tijelo palo na vrata tavana.

Dyquain Rogers (21) nestao je 2014., a nekoliko dana prije toga na društvenim je mrežama objavljivao poruke kako u zadnje vrijeme nema sreće. Njegova obitelj je bila uvjerena da je otišao bez pozdrava, nije im ni palo na pamet da provjeravaju tavan bakine kuće, javlja The Sun.

nasla-unuka-na-tavanu (2)

Policija vjeruje kako se mladić ubio, no njegova majka Carol Rogers tvrdi da joj je i dalje sve to sumjivo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: