Objavljeno: 04.01.2018 u 11:51 | Ljepotice, Music, Showtime, Slike, TV, Video | Komentara:

Na Breninoj svadbi bidermajer je uhvatila ova MEGAZVIJEZDA Balkana koju decenijama obožavate: I NEPREPOZNATLJIVA JE!

Kada najpopularnija pjevačica na Balkanu i slavni teniser prave svadbu, luksuz, raskoš i ekskluzivne zvanice se podrazumjevaju. Prije 26 godina je u hotelu Interkontinental održana svadba vijeka, a najprimjećenija je, pored mladenaca, bila ova popularna pjevačica.

brena

Dugo su se prepričavali detalji svadbe Lepe Brene i Bobe Živojinovića koja je koštala nevjerovatnih 50.000 maraka, a među 600 zvanica bile su prisutne i sve najveće face sa Balkana. Ipak, najveću pažnju privukla je dama koja je uhvatila bidermajer i kladimo se da je nećete lako prepoznati.

dragana (1)

Nakon sudnonosnog “da”, mlada je bacila bidermajer koji je otišao u ruke njene dobre prijateljice i velike zvijezde – Dragane Mirković.

dragana (2)

Možda Dragana i nije bila prva sljedeća mlada posle Brene, ali ipak je stala na ludi kamen sa Tonijem Bjelićem 2000. godine, 9 godina nakon hvatanja bidermajera. Na slikama sa svadbe jasno se vidi da je pjevačica već odradila neke korekcije na svom licu i da vrlo malo podsjeća na onu mladu Draganu sa Brenine svadbe.

dragana (3)

To je bio samo početak. Nakon skoro tri decenije godine su učinile svoje, ali i estetski hirurzi, pa Dragana danas ima potpuno drugačije crte lica od onog “lučeta iz Kasidola” sa početka teksta.

Zbog neosporivog šarma i harizme je i dalje obožavamo, ali ipak moramo da kažemo – Gago, ovo ti nije trebalo!

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: