Objavljeno: 03.02.2018 u 14:56 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Mladoženja prvi put vidio buduću suprugu pred oltarom: ‘O, sra***’

Neugodnu situaciju dodatno je pojačala reakcija mladenke Jo, koja je, kako se vidjelo, bila oduševljena partnerom kojeg je dobila.

mladozenja

Iako bi vjenčanje trebalo biti jedan od najljepših i najsretnijih događaja u životu, Australac Sean doživio je drukčije iskustvo.

Što i ne čudi s obzirom na to da se prijavio u australski show ”Brak na prvi pogled”, a sada svi pričaju o njegovoj reakciji kada je prvi put ugledao svoju buduću suprugu. Naime, dok mu se približavala Jo, inače samohrana majka dvoje djece, Sean nije mogao sakriti svoje razočaranje.

Uz izraz lica koji je govorio sam za sebe, Sean je promrmljao i: ‘Oh, sr***’. Pogledajte njegovu reakciju:

Neugodnu situaciju dodatno je pojačala reakcija mladenke Jo, koja je, kako se vidjelo, bila oduševljena partnerom kojeg je dobila. ”Očekivanja su mi se ispunila. Pobjeda! Jackpot! Dobila sam na lotu! On je za mene, ne može biti savršeniji”, komentirala je Jo.

Nakon što su svi pričali o njegovoj reakciji, Sean se pokušao opravdati pa je rekao da je na njegovo ponašanje u emisiji utjecao težak prekid s bivšom s kojom je bio 10 godina.

”Bilo je teško prekinuti jer nitko od nas dvoje nije učinio ništa loše, nije bilo prevare ili tako nečega. Ona je postala luda za fitnessom. Polako smo se počeli raspadati i bili smo gotovi”, ispričao je Sean i nastavio. ”Imali smo zajedničko imanje i ona više nije imala vremena za mene i životinje. Bilo je teško jer sam morao preuzeti odgovornost za farmu i životinje. Kada smo prekinuli, imali smo devet pasa, dvije alpake i dva konja”, rekao je Sean.

Da za Seana nakon takvog prekida nije bilo najsretnije rješenje uključiti se u ovakav show, svjedoči i njegov razgovor s producentom emisije. Kada je s njim pričao nasamo, rekao je: ”Hm… Mislim da se nije odmah dogodila velika iskra.” Kako piše UNILAD, njihov brak, očekivano, nije potrajao.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/lifestyle/brak-mladozenja-mladenka-reakcija-vjencanje-1223499?utm_source=Facebook&utm_medium=24sata&utm_content=clanak&utm_campaign=24sata+Vecernji – www.vecernji.hr

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: