Objavljeno: 03.06.2017 u 20:07 | Ostalo, Video | Komentara:

Mislio je da ga niko ne gleda: Mama ga je uhvatila i snimila NEŠTO NEVJEROVATNO!

Jedna mama riješila je da provjeri kako zaista izgleda odnos njenog starijeg i mlađeg sina, odnosno kako se njen prvjenac ponaša prema mlađem bratu kada misli da ga niko ne gleda.

mama-snimala-sina

Kada zna da ga mama prati i nadzire, dječak je veoma pažljiv prema bebi. Ono što je mama zabilježila kamerom, pokazalo je da je stariji brat, ipak, ljubomoran na mlađeg člana porodice. Bukvalno ga je odvukao i pomjerio u stranu.

Mama je sve ispratila i pobrinula se da bezbjednost njene djece ne bude ni u jednoj sekudni ugrožena. Ljubomora koja zna da se stvori između braće i sestara različitog uzrasta je veoma česta pojava, ali i kratkotrajna.

Među njima se brzo stvori odnos povjerenja i ljubavi, pa će sigurno tako biti i među ovom braćom. Nestašluk dječaka je okupirao fejsbuk, snimak je dosad pogledalo 9.3 miliona ljudi.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: