Objavljeno: 04.10.2014 u 18:25 | Bizarno, Ostalo, Video | Komentara:

Mislio da je ulovio deveriku, ali kada joj je otvorio usta, zanijemio je od šoka!

Dok je lovio u Arhangelskoj oblasti na jugozapadu Rusije, ribar Aleks Korobov (50) doživio je najveće iznenađenje u karijeri.

Kada je lovio ribu, očekivao je da će biti obična deverika, ali nije bilo tako. Kada ju je izbliza pogledao, rastvorio joj usta, imao je šta vidjeti. Misteriozna riba imala je – ljudske zube, odnosno sjekutiće!

Odmah je otrčao da je pokaže prijateljima. Pozvao je ruski Institut za ribarstvo i okeanografiju kako bi se raspitao o porijeklu ribe.

“Odradili smo autopsiju i ustanovili da riba potiče iz porodice pirana. Međutim, ova pirana je vegetarijanka. Vjerovatno ju je neki kolekcionar tropskih riba pustio u rijeku i tako je ulovljena” rekao je stručnjak Genadij Dvorikankin, prenosi Daily Mail.

Izvor: pressonline.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: