Objavljeno: 29.11.2016 u 8:00 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Mislili smo da se radi o poplavljenom kupatilu, no kada smo pogledali bolje…nemamo riječi!

Dizajn interijera vašeg doma može biti ključan u određivanju kvaliteta vašeg života. Uostalom, vaša kuća je ‘gnijezdo’ gdje ćete provesti većinu svog života. Zašto onda ne napraviti nešto fascinantno u vašem domu, nešto što će biti odraz vaše osobnosti?

Neki ljudi vole uobičajeni dekor, dok su neki više za savremeni izgled. Ipak, jedan od najnovijih trendova dizajna interijera je 3D slikanje podova, te njegova popularnost raste u Aziji i Europi.

Kao što možete vidjeti u slikama ispod, ovi 3D podovi će u potpunosti preobraziti bilo koju sobu u kući, te od nje napraviti nešto kao iz bajke.

Izađite iz tuša i možete se osjećati kao da koračate po nekoj divljoj rijeci u tropskoj šumi.

Pogledajte ove fascinantne podove i napišite nam u komentarima vaše mišljenje. Da li biste stavili ovako nešto u vaš dom?

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: