Objavljeno: 01.04.2017 u 19:23 | Lifestyle, Video | Komentara:

MILIONI ŽENA ĆE ISKORISTITI NOVI, MAGIČNI TRIK: Na ovaj način se PRIRODNO farbaju najljepša jaja (VIDEO)

Iako su se Vaskršnja jaja nekada farbala isključivo u lukovini, vremenom su domaćice postajale sve kreativnije i osmislile su mnoštvo tehnika, od prelijepog šaranja travčicama, preko kolačarskih boja i krep papira, do svilenih kravata i gumica za tegle.

sarena-jaja

Ove godine internet je zaludio najnoviji hit u farbanju jaja – pomoću pjene za brijanje!

Nova tehnika pruža mogućnost dobijanja obojenih jaja u sve nijanse iz spektra boja, a u rekordnom roku, uputstvo za pripremu pogledalo je više od 2 miliona ljudi!

Ako vas brinu hemikalije iz pjene za brijanje, isti trik možete da upotrebite u sa šlagom ili slatkom pavlakom!

Sve što vam je potrebno jeste pjena za brijanje ili šlag/slatka pavlaka, raznobojne kolačarske boje, jaja sa bijelom ljuskom (obavezno moraju da budu bijela), a od pomoćnog pribora treba da pripremite jednu činiju, malo papirnog ubrusa i dvije kašičice.

Rezultat će vas oduševiti – dobićete najljepša šarena Vaskšrnja jaja koja ste ikada vidjeli!

Pogledajte detaljno uputstvo:

Izvor: stil.kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: