Objavljeno: 24.11.2016 u 8:47 | Auto & Moto, Video | Komentara:

MALI, ALI TEHNIČAR: Uređaj koji izvlači udubljenja na karoseriji! (VIDEO)

Uređaj pod nazivom T-Hotbox koji radi na principu magnetizma i toplote, uspijeva da izvuče većinu sitnih udubljenja na karoseriji, nastalih od grada ili udaraca vratima na parkinzima

fn-hotbox-popravka

Za većinu vlasnika automobila koji svoje “limene ljubimce” drže u besprijekornom stanju, parkinzi predstavljaju izvor najveće glavobolje, naročito kada su vozila parkirana jedna pored drugog, i kada je nemarnim vlasnicima najlakše da otvaranjem vrata, udare i oštete tuđe vozilo.

E, pa i za ovo izgleda da ima rješenje, i to u vidu T-Hotbox 3650 uređaja, koji radi na principu magneta i zagrijavanja, te uspijeva da “izvuče” sitnija udubljenja na karoseriji, nastala pomenutim “čvrkanjem” na parkinzima ili oštećenjima od grada, uglavnom na “haubi” i krovu.

Budući da radi na principu magnetizma, mana ovog uređaja je da ne funkcioniše na aluminijumskim panelima, te će vlasnici novih automobila čija se karoserija izrađuje od aluminijuma, morati da potraže neko drugo rješenje za gore navedene probleme.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: