Objavljeno: 11.01.2018 u 12:28 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Majka ostavila umotanu bebu ispred bolnice: Ljekari se šokirali kad su pogledali ispod ćebeta! (VIDEO)

Nema veće tuge nego kad majka napusti svoje tek rođeno dijete. Nažalost, tako mnoga djeca završe u sirotištu, nadajući se da će ih neka druga porodica usvojiti. Svako dijete zaslužuje da odraste u toplom domu, sa roditeljima koji će mu pružiti ljubav i brigu.

napusteni-djecak (1)

Majka ovog malenog dječaka je odustala od njega na samom početku. On je rođen bez ruku i nogu, a majka ga je odbacila. Ostavila ga je u jednoj bolnici u Brazilu. Kada su ljekari i sestre pogledali ispod ćebeta, vidjeli su da je maleni rođen sa defektom.

Priča o njemu je obišla cijeli svijet. Čim je saznala za njega, jedna porodica iz SAD-a je istog momenta riješila da mu pruži dom.

napusteni-djecak (3)

Maleni Gejb sada ima 12 godina i sve radi sam: jede, piše, crta, koristi kompjuter, češlja se, a odličan je u glumi i pjevanju. Njegov optmizam i volja za životom inspirišu sve u njegovoj okolini.

napusteni-djecak (2)

Pogledajte u narednom snimku priču o ovom hrabrom mališi:

Dirljivo, zar ne?

Podijelite priču sa prijateljima na Fejsbuku.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: