Objavljeno: 31.01.2018 u 19:00 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Majka je mislila da joj je 11-godišnja kćerka trudna. Kad su je ljekari pregledali, ZANIJEMILI SU!

Najvažnija stvar na svijetu svakog roditelja jeste zdravlje njegovog djeteta. Majka 11-ogodišnje Čeriš Rouz Lavel se jako zabrinula kad je vidjela da njena djevojčica brzo gubi kilograme, a da joj stomak raste.

djevojcica-tumor (1)

U jednom trenutku je posumnjala da je djevojčica možda trudna, pa ju je hitno odvela kod ljekara.

,,Stalno slušate kako se takve stvari dešavaju drugima, ali nikada ne pomislite da bi moglo da se desi i vama. Kćerka mi je govorila kako je stalno umorna i letargicna. Jednog dana je bila u tolikim bolovima, da sam je odvela kod doktora,” priča majka Luiz.

djevojcica-tumor (2)

Ljekari su bili potpuno zbunjeni slučajem djevojčice i dugo nisu mogli da ustanove šta joj je. Nažalost, poslije detaljnijih pretraga, ispostavilo se da djevojčica u stomaku ima tumor na jajnicima težak čak 10 kg! Kada je dijagnoza ustanovljena, svi su zanijemili a majka je bila neutješna!

,,Prestala je da jede. Ruke su joj bile tanane, a noge postajale mršave. Ali uz sve to, stomak je počeo da joj raste. Nisam znala šta se dešava,” rekla je majka.

djevojcica-tumor (3)

Ispostavilo se da je tumor veoma agresivan i da je potrebna hitna operacija. Ljekari tvrde da je veoma iznenađujuće da tako mlada djevojčica ima toliki rak, ali da je moguće izliječiti ga uz pomoć hemoterapije i operacije.

Nakon prvih tretmana, djevojčica se osjeća bolje. Čeka je dug i naporan put od bar 6 mjeseci do ozdravljenja.

Pogledajte njenu dirljivu priču:

Tužno, zar ne? Držimo joj fige da se što prije oporavi.

Podijelite njenu priču sa prijateljima na Fejsbuku.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: