Objavljeno: 26.05.2017 u 12:48 | Ostalo, Video | Komentara:

Majka govorila bebi da je voli, uslijedila je neočekivana stvar (VIDEO)

Bebe svaki dan nekim svojim postupkom iznenade roditelje, no ono što je učinila Ellie Reid u dobi od samo 13 tjedana šokiralo je njezine roditelje Claire i Granta.

majka-beba

Majka Claire držala je bebu i govorila joj da je voli (I love you) nakon čega je beba isto to ponovila. Sve je to zabilježeno kamerom, a Claire je snimku odmah poslala svom suprugu koji je otišao na teren u drugi grad.

– Bio sam na terenu u Inverness u kada mi je Claire poslala video. Nisam mogao vjerovati što čujem. Ellie je baš navršila 13 tjedana i bilo je to uistinu nevjerojatno – rekao je Grant iz škotskog Glasgowa.

– Bilo je zapanjujuće. Jasno se vidi da pokušava oponašati ono što joj je Claire rekla i to se jasno čuje. Poslali smo video prijateljima i oni su ostali također šokirani – ispričao je otac bebe. Malena Ellie sada ima 17 tjedana i majka kaže kako to nije bilo prvi put da joj pokušava odgovoriti.

– Stalno ispušta slatke glasove i mislim da me pokušava oponašati, a ovaj video pokazat ćemo joj kad bude odrasla – rekla je Claire.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: