Objavljeno: 18.06.2017 u 21:57 | Lifestyle, Moj Dom, Video | Komentara:

LUKSUZNI DOM: ONA JE KRALJICA FOLK MUZIKE, A NJEN STAN JE ČISTA PERVERZIJA!

Legenda narodne muzike, folk zvijezda Vesna Zmijanac, poznata je kao neko ko i te kako voli da ulaže u nekretnine. Ona pored nekoliko stanova u Beogradu, ima i kuću na Bukulji.

Ekipa “Blic pulsa” posjetila je pjevačicu prije nekoliko godina u jednom od njenih stanova u Beogradu, a tamo smo zatekli čist luksuz. Stan koji podsjeća na one iz američkih filmova zaista ostavlja utisak da je Vesna pravi majstori za uređivanje enterijera. Bijeli zidovi ukrašeni umjetničkim slikama, bijela kožna garnitura i ogromni trpezarijski sto.

- Poslije petnaest dana već sam htjela da se iselim iz ovog stana. Navikla sam da pješaka odem do mog omiljenog kafića, do prodavnica u kojima sam volela da kupujem, da se vidim s komšijama i svašta nešto. U mislima sam još uvijek na Vračaru – ispričala je tada Vesna.

Luksuzni dom Vesne Zmijanac:

Izvor: pulsonline.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: