Objavljeno: 27.11.2017 u 11:52 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ljekarima se javio zbog nesnosnih bolova, a kada su ga otvorili uslijedio je ŠOK! (VIDEO)

Pacijent se zbog nesnosnih bolova javio u lokalnu bolnicu, a kada su hirurzi otvorili njegov stomak uslijedio je nevjerovatan prizor.

Foto: pixabay

Foto: pixabay

Tridesetpetogodišnji Maksuda Kan primljen u bolnicu sa bolovima u stomaku. Ljekari zdravstvene ustanove u indijskoj državi Mađa Pradeš odmah su mu uradili endoskopiju kako bi utvrdili uzrok.

Prizor je šokirao i one najiskusnije, a otkriveno je da pacijent u stomaku ima više stotina kovanica, kilogram i po eksera, više desetina žileta, parčiće stakla, kamenje i parče zarđalog lanca.

Operacijom je uklonjeno sedam kilograma stranih predmeta, piše Mondo.

Britanski dnevnik “Indipendent” navodi da je Kan imao mentalnih problema i da porodici ili prijateljima nije govorio ništa o svojoj navici.

List ističe da, na opšte iznenađenje ljekara, kovanice i ekseri nisu odmah uzrokovali bol u stomaku pacijenta.

- Operacija je obavljena u posljednjem trenutku jer je nekoliko eksera probilo zid stomaka, što je izazvalo krvarenje – rekao je jedan od ljekara koji su operasili Kana.

Izvor: mondo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: