Objavljeno: 17.10.2017 u 13:49 | Ljepotice, Music, Showtime, TV, Video | Komentara:

LEGENDARNA SCENA U ZG! Žika se pojavio i DIRAO takmičarku za GOLE GRUDI! (VIDEO)

Muzičko takmičenje ‘Zvezde granda’ iznjedrilo je mnoge velike zvijezde koje i dan danas sijaju na estradnom nebu i zabavljaju nas svojim velikim hitovima.

zvezde_granda

Ovo muzičko takmičenje ima već nekoliko sezona, a pored talenata ima i komičnih nastupa i zabavnih učesnika koji možda ne pjevaju toliko dobro, ali i te kako umiju da naprave dobar šou.

A upravo taj dobar šou, ove godine, pruža nam žiri u više nego dobrom sastavu. Teško je reći ko tu prednjači sa forama, ali svakako da se ističe Aca Lukas koji konstantno ulazi u duele sa Jelenom Karleušom i Marijom Šerifović. Ništa tu ne zaostaje ni Bosanac, Viki Miljković, ali i žiri granda koji je poznat da je bez dlake na jeziku u sastavu Snežane Đurišić i Saše Popovića.

Pogledajte neku od njihovih fora!

Ipak, pored dobre šale desi se i po neki ispad koji, možemo zaključiti iskoči iz granica dobrog ukuca. Ali ipak, sve je to šou-biznis. te ćemo se tako prisjetiti jednog od najsmješnijih i najčudnijih nastupa u jednoj od ranijih sezona Zvezda Granda.

Pred žirijem se tada pojavila Svetlana Vidojković koja je svojim izgledom ostavila bez daha sve članove muzičkog takmičenja. Ona je počela da se prestavlja, a Saša je zaustavio rekavši joj “Stani, molim te da žiri dođe do daha” što je izazvalo smijeh u publici.

Nakon nastupa, Sašu je mučilo pitanje da li takmičarka ima silikone ili ne. Ono što je šokiralo sve nije bilo to što je ona reklada su prave, već to što je pozvala članove žirija da je pipnu. U tom momentu nastala je sopšta pometnja, a Saša je naredio Žiki Jakšiću da izađe na binu i uhvati je za grudi, što je Žika i uradio.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: