Objavljeno: 10.05.2018 u 11:31 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

KUPILA JE PSA ZA 150 EURA, sad ne može da vjeruje ŠTA JOJ ŠETA PO KUĆI! (FOTO)

Jedna je Kineskinja posumnjala da je njezin ljubimac drukčiji jer nikada nije zalajao, njuška mu je postajala sve šiljastija, a rep sve duži

pas-lisica (1)

Kineski mediji prenijeli su priču o jednoj ženi koja je za 150 eura kupila psa misleći kako kupuje japanskog špica.

No, kako je njezin kućni ljubimac rastao, tako je djevojka po imenu Wang postala sve više sumnjičava. S tri mjeseca starosti, pas je prestao jesti hranu za pse, a primijetila je i da nikada nije zalajao.

pas-lisica (2)

Krzno mu je pak postajalo sve deblje, a rep duži nego što ga imaju ostali psi te pasmine pa je djevojka s razlogom sumnjala da je njezin ljubimac drukčiji.

Njezine sumnje pokazale su se opravdanima jer je na kraju doznala da je umjesto psa kupila – lisicu.

pas-lisica (3)

– Krzno joj je postalo deblje nakon tri mjeseca starosti, njuška šiljastija, a rep je bio duži nego što su ga imali drugi psi – ispričala je ona za kinesku televiziju Shanxi Network.

Osim što je drukčije izgledao, drugi psi u parku su ga se bojali pa ga je vlasnica uvijek morala voditi na povodcu.

pas-lisica (4)

– Vlasnici drugih pasa rekli su mi da je to lisica, a ne pas pa sam zato potražila stručno mišljenje – dodala je. Odvela je svog kućnog ljubimca u obližnji zoološki vrt i ondje joj je stručnjak objasnio da su njezine sumnje opravdane.

pas-lisica (5)

Ženi su lisicu ”podvalili” u lokalnoj trgovini s kućnim ljubimcima, a ona će je sada dati zoološkom vrtu kako bi živjela u prirodnijem okruženju.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: