Objavljeno: 19.10.2017 u 20:16 | Slike, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Kći bogataša autom usmrtila šestero ljudi: Hoće li se izvući?

Aliona Zajceva (20), kćer multimilijunaša Vasilija Zajceva, u Harkivu je neopreznom vožnjom ubila šest ljudi. Među poginulima je 15-godišnja djevojka, dok je među ranjenima trudnica u sedmom mjesecu.

nesreca-2

Mlada nasljednica obiteljskog carstva svojim Lexusom je prošla kroz crveno svjetlo na semaforu u ukrajinskom Harkivu, sudarila se s Touaregom i uletjela u gužvu usmrtviši šest ljudi. Ona je prošla bez ozljeda, piše Daily Mail.

Odmah nakon nesreće svojim su džipovima stigli njezini tjelohranitelji i zaštitili je od bijesnih svjedoka. Na šokantnoj snimci nakon nesreće vide se tijela rasuta po ulici, a među poginulima je i 15-godišnja djevojka.

Identificirano je troje mrtvih – Oksana Nesterenko (36), Elena Berčenko (25) i Jurij Neudačin (24). Među ozlijeđenima je i žena u sedmom mjesecu trudnoće, koja je u teškom stanju prevezena u bolnicu. Svjedoci tvrde da je ulica bila poput ratne zone.

Zajcevoj je određen trodnevni pritvor, a prijeti joj kazna zatvora od deset godina.

Javnost nakon ove nesreće strahuje da će Zajceva biti oslobođena zbog moći svog oca, unatoč tome što je prošla kroz crveno na semaforu. Potvrđeno je da je vozač Touarega Gennadi Dronov (49) prošao kroz zeleno svjetlo.

nesreca

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: