Objavljeno: 27.06.2017 u 11:02 | IT / Tech, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Kako otkriti šifru za zaključani Wi-Fi i uvijek imati besplatan internet (VIDEO)

Danas je prosto nezamislivo imati mobilni telefon bez pristupa internetu, s obzirom na to da sve društvene mreže i omiljene aplikacije zahtjevaju priključak na mrežu svih mreža.

free-wifi

Kada niste u mogućnosti da koristite internet svog telefona, jednostavno morate smisliti kako doći do besplatnog interneta i riješiti problem. Zato je korisno znati da postoji način da “provalite” bilo koju šifru na zaključanom Wi-Fi-u, a sve to uz pomoć aplikacije koja se zove “Instabridge”.

Ova aplikacija je dosta popularna i nju ima mnogo korisnika, a pomoću nje možete pronaći veliki broj pristupnih tačaka na mreži, i to na svakom mjestu. Kada nađete najjači signal u samo nekoliko koraka možete doći do šifre i pristupa Wi-Fi-u.

U videu pogledajte kako sve to izgleda:

A još detaljnije objašnjenje poslušajte u videu sa Jutjub kanala “Pametni telefoni”:

Izvor: luftika.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: