Objavljeno: 21.05.2018 u 11:17 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Jedna šala može je koštati karijere: TV voditeljka iz Kuvajta suspendovana jer je kolegi rekla OVO

Dok je tokom izvještavanja o opštinskim izborima u zemlji riječ prepuštala svom kolegi, TV voditeljka iz Kuvajta rekla mu je da prestane da se muči sa tradicionalnim bijelim platnom na glavi jer je ionako zgodan. Posljedice su bile ozbiljne.

voditeljka

Ovu šalu oštro je kaznila Televizija Kuvajt, zvanična televizijska stanica Ministarstva za informisanje. Voditeljka je privremeno suspendovana dok se incident još istražuje i mnogi u ministarstvu vjeruju da je slučajno pogriješila.

Ova situacija izazvala je uznemirenost i među visokim zvaničnicima Kuvajta. Snimak je postao viralan, javnost je podijelio na one koji podržavaju odluku Vlade, i na one koji su uznemireni zbog reakcije na bezopasnu šalu.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: