Objavljeno: 12.09.2017 u 19:35 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Izgleda kao DEMON UNIŠTENJA – zastrašujuća slika uragana zapanjila svijet (VIDEO)

Prije 18 sati stranica EBUZZ na Facebooku je objavila video uragana Irme s Floride i njime zapanjila svijet.

irma-lice

Video prikazuje ni manje ni više nego lice, ljudsko lice koje kao da svijetu daje neku znakovitu poruku. Video je u nekoliko sati podijelilo više od 230 tisuća ljudi, a reakcije koje se odnose na više od 70 tisuća komentara na prikazano su razne. Neki u licu uragana vide demona, neki Boga, neki pak jasnu Božju opomenu, dok treći vide puku slučajnost ili pak simboliku.

Razoran uragan koji je uništio i odnio ljudske živote tako se ovim videom popeo na jednu malo višu dimenziju! Ljudi se pitaju, a to je napredak da se uopće nešto pitaju, je li uragan slučajnost, opomena prirode ili Boga ili pak razorni vjetar izazvan ljudskom rukom i manipulacijom? Jedno je sigurno, lice uragana Irme postoji a na vama je da prosudite o čemu je riječ…

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: