Objavljeno: 24.09.2017 u 11:46 | Ostalo, Slike, Video | Komentara:

Isus nije došao niti nas je udario drugi planet: Smak svijeta opet se nije dogodio

Kad smo pogledali kroz prozor ovog jutra shvatili smo da je smak svijeta opet otkazan. Iako su teoretičari zavjera najavili dolazak samog Isusa Krista na Zemlju i strahovit udar planeta Nibiru, ništa se od toga opet nije dogodilo.

nibiru

U noći sa subote na nedjelju, po teoretičarima zavjera, trebao se poklopiti položaj planeta najavljen u Bibliji u knjizi “Otkrivenje” apostola Ivana, a Isus je trebao doći na Zemlju nakon što planet Nibiru udari u Zemlju i usmrti sva bića na njoj.

NASA je već jučer najavila da od smaka svijeta i ovog puta neće biti ništa te objavila da planet Nibiru ne postoji i da bi, da postoji, bio vidljiv već desetljećima. Inače, spomenuti planet je već nekoliko puta trebao udariti u Zemlju, a ovo nije prvi put da NASA objavljuje da od smaka svijeta nema ništa.

Nismo sigurni kada je najavljen sljedeći smak svijeta i koji je scenarij predviđen, ali po starom dobrom običaju, sljedeću apokalipsu možemo očekivati već sljedeće godine.

apokalipsa-simsponi

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: