Objavljeno: 25.05.2017 u 12:56 | Ostalo, Video | Komentara:

ISPLIVAO SNIMAK KOJI JE TITO NAJSTROŽE ZABRANIO: Rekao je nešto što je htio da se zaboravi (VIDEO)

Ovaj snimak koji je najprije bio zabranjen a potom i zaboravljen, sada kada je ugledao svjetlost dana privlači pažnju javnosti ne samo kontroverznošću maršalovih izjava već i time što Tito praktično nije mogao da dođe do riječi od svojih pudlica koje su bez prestanka lajale dok ih je on bezuspješno smirivao.

tito-stari-snimak

Ovo je snimljeno 3. aprila 1975. godine kada se Tito obraćao javnosti, ali skoro ništa nije moglo da se čuje jer se morao boriti sa svojim pudlicama, koje su konstantno lajale.

Međutim, nije ovo jedini razlog zbog kojeg je Tito stavio embargo na snimak. Naime, on je smatrao kako njegov govor nije baš dobro odmjeren, te je tražio da se dio sa Italijom izbriše, što se i može čuti u posljednjim sekundama snimka.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: