Objavljeno: 15.02.2017 u 13:39 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Ispalila čak 10 metaka u zeta i slavila: ‘Hvala Bogu, mrtav je!’ (VIDEO)

SAD: Cynthia Cdebaca (65) ubila je svojeg zeta. Kasnije je policiji rekla da ih je maltretirao i da je ubojstvo planirala dva tjedna. U zeta je ispalila najmanje deset metaka.

ubila-zeta

Ne marim, učinila bih to ponovo, hvala Bogu, ubila sam ga, rekla je žena šokiranim istražiteljima i ustala u zrak i počela slaviti. Cynthia Cdebaca (65) ubila je svojeg zeta u veljači 2014. godine.

Ubojstvo planirala dva tjedna

Istražitelji su u utorak poroti u Kaliforniji pokazali video ženinog slavlja kako bi dokazali da se ne kaje. Cynthia je rekla policiji da je ubojstvo planirala dva tjedna. Na dan kada ga je ubila, Cynthia i zet su se posvađali.

‘Godinama nas je sve zlostavljao’

- Odjenula sam se i trebala sam otići iz kuće, a on mi je rekao da ne mogu takva izaći – rekla je žena istražiteljima. Zeta Geowarda Eustaquioa je upucala deset puta i najmanje je dva puta punila oružje.

Nakon deset hitaca muškarac je bio ranjen. Ušao je u kuću i zaključao vrata, a punica je nastavila pucati kroz vrata. Ušla je u kuću i stala nad zeta koji je umirao. Cynthia je rekla kako su ona i obitelj patili godinama jer ih je Geoward zlostavljao.

‘Prije 13 godina kćeri sam rekla da je on vrag’

- Bio je zao prema meni, prema svima nama. Bojali su ga se. Bio je zao prema mojoj kćeri. Prije 13 godina sam joj rekla da je on vrag – rekla je Cynthia istražiteljima.

Na videu se vidi kako se Cynthia oprašta od svojih članova obitelji prije nego što ju vode u zatvor. Cynthia je nakon ubojstva pojela doručak, otišla je kockati i posjetila svoj omiljeni kafić, piše Daily Mail.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: