Objavljeno: 11.12.2017 u 12:57 | Music, Showtime, TV, Video | Komentara:

Imao je mnoštvo HITOVA, bio glavni junak DŽET SETA a evo ŠTA DANAS RADI Boban Zdravković! (VIDEO)

Niški pjevač, Boban Zdravković, osamdesetih i devedesetih imao više uspješnih albuma i otpjevao mnoštvo hitova, među kojima su ‘Ne dolazi u moj san’, ‘Lagala me jedna Maja’, ‘Ciganima srce daću’, ‘Pogledaj u nebo’, ‘Marakana’, itd…

boban1

Ove pjesme i danas žive u narodu, a mnogi pjevači ih izvode na svirkama i veseljima. Boban je bio megapopularn i zbog pjesama, a i zato što je bio miljenik mnogih žena u bivšoj Jugoslaviji. Godine 2007. napravljen je humoristički animirani film “Džet set” u kojem je Boban igrao glavnu ulogu, za šta se iznenađeni pjevač zahvalio autorima.

Posljednjih godina Bobana rijetko možemo vidjeti na televiziji, ali je i dalje vrlo tražen pjevač u našoj zemlji, kao i u drugim zemljama Balkana, te vrlo često pjeva na privatnim veseljima.

Budući da je uvijek bio veoma popularan u Bugarskoj, posljednjih godina često nastupa tamo i snima pjesme za njihovo tržište. Jedna od pjesama koju je ponudio buarskoj publici jeste “Budi mi žena”, a spot za nju često se vrti na tamošnjim televizijskim stanicama:

U videu ispod možete da se podsjetite i kako je Boban komentarisao svoje pojavljivanje u filmu “Džet set” gostujući u emisiji Ognjena Amidžića:

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: