Objavljeno: 09.06.2017 u 11:45 | Ostalo, Video | Komentara:

Htjela se razvesti pa mužu namjestila manekenku, no ovome se nije nadala

Koliko se očajnički htjela razvesti jedna žena po imenu Julie iz Kalifornije pokazuje i potez koji je učinila, no koji joj baš i nije upalio.

to-catch-a-cheater-emisija

Ona se, naime, prijavila za sudjelovanje u američkom showu ”To Catch a Cheater”, ali ne kako bi otkrila hoće li je muž prevariti jer sumnja u njega nego da bi ga dovela u iskušenje da je prevari pa da ga može ostaviti.

U emisiji je javno priznala kako želi razlog za razvod pa mu je odlučila namjestiti drugu ženu.

U braku smo dugo vremena i svaki put kad se posvađamo, naziva me ružnim imenima. Spremna sam napokon početi sa životom – rekla je Julie u emisiji.

Producenti showa tako su njezinu mužu namjestili manekenku Victoria’s Secreta koja se na putu za snimanje našla pred uredom u kojem muškarac radi kao računovođa.

Počeli su razgovarati, ona mu je čak dodirivala mišiće, a on joj se pohvalio kako voli ići u teretanu. No, kada ga je djevojka pitala hoće li izići zajedno na spoj, on joj je priznao kako je oženjen i da ne može.

Njegovu suprugu Julie to uopće nije razveselilo.

Cijeli moj život se vrti oko njega, služim ga i stalno sam dostupna. Ne mogu to više – priznala je ona.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: