Objavljeno: 02.12.2017 u 12:33 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Htjela je da snimi kako joj se beba mrda u stomaku, a uhvatila je ČISTI UŽAS: ‘Pobogu, šta TO imaš u stomaku?’

Trudnoća sa sobom nosi mnogo neprijatnih stvari koje mamama ne ostanu u lijepom sjećanju, ali jedna stvar koja nedostaje većini mama jeste osjećaj kada im se beba pomjera u stomaku.

beba-stomak

Nekada čak i bole, ali svaka mama uživa u njima jer to je znak da im je dijete zdravo i da je sve u redu sa njim. To je trenutak kada znaju da u njima zaista buja život.

Nekada su bebe posebno jake i nemirne, pa se može vidjeti i noga ili ruka koja kao da će probiti stomak, ali prizor kakav je vidjela ova mama u svom stomaku zaista se rijetko viđa.

Kada je osjetila da se beba pomijera, ova mama je instinktivno izvadila telefon da bi snimila pomijeranje stomaka, a nije ni slutila da će snimiti pravi viralni hit koji će obići svijet.

- Pobogu, izgleda kao da je u tebi vanzemaljac, a ne beba – najčešći je komentar koji ljudi daju nakon gledanja ovog snimka.

Drugi kažu da je snimak na neki način zaista predivan, ali se svi slažu da u neku ruku izgleda uznemirujuće.

Šta vi kažete, jeste li ikada vidjeli ovako nemirnu i snažnu bebu?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: