Objavljeno: 15.03.2017 u 10:58 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

HOROR U SPAVAĆOJ SOBI: Žena je ležala u krevetu i osjetila nešto pod dekom, sljedeće sekunde dogodila joj se najjezivija stvar ikad

Christine Humphries, žena iz okruga Cheatham u Tennesseeju, podijelila je svoje neobično iskustvo susreta sa zmijom u svom krevetu. U petak kada se probudila, ugledala je pored sebe metar veliku zmiju, piše FOX19.com.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Humphries kaže da je znala da “nešto nije u redu” kada se probudila na drugom katu svoje kuće i osjetila kako se nešto miče po njezinoj ruci.

“Osjetila sam kožu na svojoj koži”, izjavila je Christine. Isprva je mislila da je to njezina mačka, ali brzo je shvatila da se probudila pored ‘kokošje zmije’, izraz uvriježen za zmije Sjeverne Amerike koje jedu kokošja jaja, štakore i male ptice.

Sakrila se pod krevet

Zmija nije otrovnica, ali Humphries kaže da je bez obzira na to susret bio neugodan. Kada ju je ugledala, podigla je glavu, baš kao i zmija svoju te se počela povlačiti u obrambenu poziciju.

Tada je gospođa skočila i otrčala u sobu svoje kćeri. Zatim je pozvala ured šerifa okruga Cheatham, trojica službenika su izašla na teren i nakon što su maknuli krevet, pronašli su zmiju. Zamjenik šerifa ju je zgrabio i vratio u divljinu.

Izvor: telegram.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: