Objavljeno: 19.05.2017 u 12:17 | Bizarno, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

HOROR! Očajna porodica tvrdi: Ukleta lutka se noću sama pomjera, moli Oče naš i POVRIJEĐUJE DJECU (VIDEO)

Jedna porodica iz Perua tvrdi da ih sedam godina teroriše – lutka. Familija Nunjez navodi da su svjedočili različitim paranormalnim aktivnostima plavokose lutke nazvane Sarita.

lutka

Ivona Nunjez, majka troje djece, kaže kako su lutku dobili na poklon od nećakinje koja je u međuvremenu umrla.Oni tvrde da su čudne stvari počele da se dešavaju nakon što je nećakinja umrla.

- Nismo se jednostavno mogli natjerati da se riješimo lutke jer nam je ona jedina uspomena na pokojnu nećakinju – kaže Ivona.

Lutka, kada se stisne dugme, moli Oče naš. Porodica tvrdi da je lutka, nakon smrti djevojke, počela da moli sama od sebe, bez da bi itko pritisnuo dugme. Tvrde i da su ju nekoliko puta prije spavanja ostavili u jednom uglu doma, ali bi je ujutro našli na stolu, kauču ili nekom drugom mjestu.

Tvrde i da se djeca ujutro bude s modricama i ogrebotinama koje im je, uvjereni su, nanijela “opsjednuta” lutka. Endži Nunjez tvrdi da je nekoliko puta čula neobične zvukove, osjetila neobičnu prisutnost u svojoj sobi i vidjela sjenke po mraku.

- Svaku noć mi se čini kao da me netko iz ugla gleda – tvrdi Endži. Kaže kako ona i njena tri brata žele da se riješe lutke, ali njihova majka to ne želi. Majka je ipak odlučila da pozove ženu koja razgovara s anđelima. Ona im je rekla da osjeća prisutnost u kući, a vjeruje se da je to nećakinja koja je umrla u jednoj od soba. Da li je žena uspjela da otjera duhove nije poznato.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: