Objavljeno: 09.01.2017 u 10:59 | Music, Showtime, TV, Video | Komentara:

Haris izašao na binu ‘Zvezdi Granda’ i ostavio sve u čudu: ‘Rascopao si Šerifa’

Haris Bogućanin, Sjeničanin koji se takmiči u ‘Zvezdama Granda’, nastupom u posljednjoj emisiji oduševio je publiku i članove žirija ovog popularnog takmičenja.

haris-pjevac

Ovaj tridesetogodišnjak koji živi u Frankfurtu sinoć je na bini pred žirijem koji čine Marija Šerifović, Viki Miljković, Jelena Karleuša, Aca Lukas, Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac izveo dvije pjesme „Ja bez tebe nisam ja“ Šerifa Konjevića i “Maro dušo” Šabana Šaulića. Svojom izvedbom pobrao je simpatije žirija i dobio brojne komplimente, a nastup je završio sa svih sedam pozitivnih glasova.

Između ostalih Dragan Stojković Bosanac njegovo pjevanje prokomentarisao je sljedećim riječima:

- Od posljednjeg puta kada sam ja bio u žiriju, a ja sam najduže u ovom žiriju, a kada si nastupao ti si jako napredovao i svaka tebi čast majstore. Ovo što je Marija rekla da si prvu Šerifovu pjesmu rascopao, tako se pjeva, možda bi i Šerif da je mogao tako otpjevao, rekao je Bosanac.


Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: