Objavljeno: 19.02.2017 u 13:18 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Gledao vijesti na TV-u i prepoznao svoju ženu, te saznao o njoj nešto najgore što je mogao (VIDEO)

Igor Alexeev dugo nije sumnjao ništa. Sve dok jedne večeri nije gledao vijesti i na TV-u prepoznao vlastitu suprugu koja je uhićena u bordelu gdje je potajno radila kao prostitutka.

supruga-bordel

Tijekom policijske racije na bordel u ruskoj republici Baškortostan, među uhićenenima je bila i njegova supruga Maria s kojom je (bio) u braku osam godina, piše The Mirror.

Nakon što se oporavio od šoka, guglao je njezino ime te naišao na spoznaju da nudi niz se*sualnih usluga, uključujući “ljubav za cijelu noć” po cijeni od oko 200 eura.

Nakon uhićenja par se odmah razdvojio. Igor je dobio skrbništvo nad njihovom šestogodišnjom kćerkom, a sad su na sudu jer ne želi da je majka uopće viđa. Maria tvrdi kako Igor nije zarađivao dovoljno novca za uzdržavanje obitelji.

Osim suđenja hoće li vidjeti svoje dijete više ili ne, Mariju čeka i optužnica za rad u bordelu.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: