Objavljeno: 21.08.2017 u 12:00 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

FATALNI PRELAZAK ULICE: Djevojčicu su centimetri dijelili od smrti, DUH PREMINULOG OCA je sklonio na sigurno!

Na snimku sigurnosnih kamera, može se vidjeti kako osmogodišnjakinja iz Amerike prelazi mračnu i veoma prometnu ulicu vraćajući se iz škole. Vozila koja tuda prolaze, kreću se brzinom i do 100 kilometara na sat.

djevojcica-duh

U susret djetetu dolaze dva automobila, od kojih jedan uspijeva da se zaustavi na vrijeme. Da li zbog loše vidljivosti ili činjenice da je ne vidi od auta ispred sebe, vozač drugog automobila ne uspijeva da uspori svoje vozilo i na putu je da pregazi dijete.

U trenutku kada mislimo da je sudar neizbježan, na snimku se pojavljuju izbledjela sijenka koja grabi djevojčicu i brzinom svjetlosti je sklanja na drugu stranu ulice. Osobe koje poznaju djevojčicu, u komentarima navode da se radi o njenom preminulom ocu, koji je uprkos ogromnoj opasnosti stigao da otme dijete iz kandži smrti.

- Za ovakve stvari jednostavno nema objašnjenja – pisalo je u jednom od stotina komentara na Jutjubu, a prenosi britanski Ekspres.

Postoje i oprečna mišljenja koja opovrgavaju vjerostojnost snimka, pa je zbog toga najbolje da sami donesete sud o svemu što se dogodilo.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: