Objavljeno: 08.02.2018 u 15:31 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

DLAKU MIJENJA, ALI ĆUD NIKADA: Htio je da sazna da li je vuk živ, a onda je uslijedilo veliko IZNENAĐENJE!

Nevjerovatni snimak prikazuje grupu lovaca koja je željela da se fotografiše pored divlje zvijeri, koja samo na prvi pogled ne pokazuje da je živa.

vuk-lovac

Kadrovi su zabilježeni u ravnicama Kazahstana koje su u ovo doba godine okovane snijegom. Jedan od lovaca je prišao vuku kako bi porovjerio da li je živ. Izgledalo je kao da se divlja zvijer smrzla, a poslije udarca nogom skočila je na njega.

Vuk je ščepao nogu čovjeka koji je u paničnom strahu pokušao da se oslobodi zvijeri. Njegove kolege su mu vrlo brzo pritekle u pomoć.

Snimak je prekinut, a britanski San piše da je životinja u borbi sa lovcima izgubila život. Nije poznato da li je neko od lovaca povrijeđen i koliko su povrede ozbiljne.

Korisnici društvenih mreža su osudili ponašanje lovaca, a mnogi su uputili teške uvrede žaleći što im životinja nije nanijela teže povrede.

Živa bića koja duže vrijeme provode na niskoj temperaturi mogu naglo reagovati iako ne pokazuju jasne znakove života.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: